Basın odası

Consulta Grup 1989 yılından bu yana mesleki tecrübesi ile ulusal ve uluslararası alanda örgütlenmiş hizmet ağı sayesinde her sektörde faaliyet gösteren müşteri portföyü ile sektöründe öncü kuruluşlardandır.

Mesleğimizin farklı alanlarında alt yapısını oluşturmuş ve gerekli bilgi ve tecrübe birikimini kazanmış personeli ile faaliyet alanlarına göre beş ayrı bağımsız kuruluş halinde örgütlenmiş grubumuz mesleki güç birliğini yıllarca baylaşarak sizlerin stratejik çözüm ortağı olmuştur.

Grubun Tüm Şirketleri, Kore Şehitleri Caddesi Üsteğmen Mehmet Gönenç Sokak No: 3 Zincirlikuyu   ŞİŞİLİ / İSTANBUL  adresinde mesleğimizin ihtiyaçları kapsamında inşa edilmiş 9 katlı  kendi binasında hizmet vermektedir.

Yabancı sermayenin Türk Ekonomisine katkı sağlama noktasında hem Türk hem de Yabancı Yatırımcıya mesleki anlamda her türlü hizmeti edindiği tecrübelerle birleştirerek veren Consulta Grup, Uluslararası Finans Alanında  her türlü rapor ve görüşleri kabul görmüş bir Şirketi olarak  Türk Ekonomisine katkı sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.