¬

14 Nisan Perakende Analitiği: Uçtan Uca Planlama ve Performans Yönetimi

2020, pandemi ile birlikte benzeri görülmemiş bir değişimi beraberinde getirdi. Perakende bu değişimin etkisini küresel olarak en fazla hisseden sektörlerden oldu. Perakendeciler kendilerini daha önce hiç karşılaşmadıkları bir kriz ortamında buldular ve hızlıca doğru tepkiyi vererek yeni koşullara uyum sağlamak zorunda kaldılar.
Ancak birçoğu; müşteri, mağaza, stoklarının 360 derecelik görünümünü tek bakışta sunamayan ayrık süreçler ve entegre edilememiş teknolojilere takıldılar.
Uzayan ve çözünürlüğü azalan karar verme süreçlerinin kaçınılmaz sonucu olarak finansal zarar gördüler.
 
Sezon öncesinden başlayarak tedarikten mağazadaki satışa kadarki süreçte, ciro ve marjları SKU seviyesinde doğru bir şekilde planlayıp yönetebilmek; mevcut kriz koşullarında daha da kritik hale gelen bir gereksinim oldu.
Peki bu koşullarda;
 

  • Perakendenin en temel süreçleri olan finansal planlama, ürün-stok-mağaza planlama, ilk dağıtım (alokasyon) ve ikmal (replenishment) kararlarını, tahminleme ve raporlama fonksiyonlarını da içine alacak şekilde uçtan uca tek platformda dinamik bir şekilde yönetmek mümkün mü?
  • Sezon devam ederken gereken değişiklikleri nasıl çevik bir şekilde plana yansıtabiliriz?
  • Ciro, karlılık ve stok dengesini nasıl sağlarız? 


Consulta ve Board olarak, perakendede planlama ve performans analitiğinden bahsedeceğimiz bu webinarımızda, yukarıdaki sorulara canlı bir demo ile cevap veriyor olacağız.

Tarih: 14 Nisan 2021 Çarşamba

Saat: 14.00-15.00



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam