¬

Ambrosetti Ekonomi ve Finans Semineri 8-9 Nisan'da İtalya'da

Seminer dünyada, Avrupa’da ve İtalya’da ekonomi, finans, finansal piyasalar ve onların ilgili kurumlarının genel görünümlerinin (mevcut durum, konjonktürel ve yapısal anlamda yeni akımlar ve ileriye dönük beklentiler, olası kriz alanları, vb.) mümkün olan en iyi şekilde anlaşılmasını ve yorumlanmasını sağlamayı hedeflemektedir. Etkinlik her yıl en önemli endüstri ve hizmet firmaları ile belli başlı ulusal ve uluslararası finansal ve ekonomik kuruluşların üst düzey yöneticilerinden oluşan elit bir grubu bir araya getirmektedir.

“The Outlook for the Economy and Finance”

(Ekonomi ve Finansa Genel Bakış)


27. edisyon

8 – 9 Nisan 2016, Cuma - Cumartesi

Villa d’Este (Cernobbio)


2016 Finans Seminerindeki konuşmacıları keşfedin

Program, şu an itibariyle aşağıdaki konulardan oluşmaktadır:

  • Dünya Ekonomisinin Görünümü
  • Büyüme Nasıl Sürdürülebilir ve Daha Kapsamlı Hale Getirilebilir
  • Farklı Para Politikasına Sahip Bir Ortamda Yatırım Stratejileri
  • Fintech'in Finans Sektörüne Olumsuz Etkileri
  • Avrupa’nın Gündemi
  • İtalya’nın Gündemi

Seminer sırasında şirketlerin büyümelerinin desteklenmesi için potansiyel eylemler hakkında bir çalışma sunulacaktır. Çalışma, Ambrosetti Club grubunun Genel Müdürleriyle İtalya Maliye Bakanlığı ve İtalya Ekonomik Gelişmeler Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülmüştür.


Seminer son derece interaktif şekilde gerçekleşecek ve resmi ve resmi olmayan görüşmeler sırasında sorular için yeterli miktarda süre verilecektir.  Hazır bulunan bütün uzmanların katkısıyla, sorulan tüm soruların kapsamlı bir şekilde cevaplandırılacağını garanti ediyoruz.


Seminere katılmanız durumunda, katılımınızın tüm seminer boyunca devam etmesini arzu ettiğimizi belirtmek isteriz.


Yerler sınırlıdır.


Daha detaylı bilgi için, lütfen iletişim kurun:

Alyce Henness, Proje Koordinatörü: Tel: +39 02 467531 – E-posta: alyce.henness@ambrosetti.eu.

The Outlook for the Economy and Finance semineri her yıl ilkbaharda Cernobbio vilayetindeki Villa d’Este’de gerçekleştirilmektedir. Bu seminer, Eylül Forum’undan sonra The European House – Ambrosetti tarafından düzenlenen en saygın etkinlik olup; İtalya, Avrupa ve dünyada ekonomik ve finansal senaryoları mevcut durum, konjonktürel ve yapısal anlamda yeni akımlar ve gelecekteki beklentiler ve potansiyel kriz alanları gibi yönlerden incelemeyi ve anlatmayı hedefler.  

Saygın bir etkinlik


Seminerin saygınlığı hem incelenen konuların öneminden hem de tüm dünyadan gelen katılımcı ve konuşmacılardan kaynaklanmaktadır. Bu konuşmacılar arasında İtalya ve diğer ülkelerden gelen uzmanlar, Nobel ödülü alanlar, başkanlar, genel müdürler, büyük şirketlerin üst düzey yöneticileri ile önde gelen politik, ekonomik ve finansal kuruluşların liderleri bulunmaktadır. 


Seminer son derece interaktif bir yapıya sahip olup, planlı oturumların dışında da tartışma ve fikir alışverişleri için çok fazla fırsat sunmaktadır.

Konuşmacılar


26. ve en son seminerin konuşmacıları arasında o zamanki Yunanistan Finans Bakanı Yanis Varoufakis, İtalya Maliye Bakanı Pier Carlo Padoan, Bank of Italy Müdürü Ignazio Visco, ekonomistler Nouriel Roubini, Jim O’Neill, Richard Koo ve Serge Latouche, Fransa Başbakanlığı Strateji Genel Sekreteri Jean Pisani-Ferry ve İtalya eski Başbakanları Enrico Letta ve Mario Monti bulunmaktaydı.


Zaman içinde Cernobbio’da ağırlananlar arasında ayrıca Josef Ackermann, Joaquín Almunia, Giuliano Amato, Gary Becker, Fred Bergsten, Howard Davies, Wim Duisenberg, Stanley Fischer, Fan Gang, Enrico Giovannini, Otmar Issing, Mervyn King, George Mathewson, William McDonough, Robert Mundell, Christian Noyer, Edward Prescott, Alessandro Profumo, Raghuram Rajan, Eiusuke Sakakibara, Myron Scholes, William Sharpe, Vernon Smith, Pedro Solbes Mira, Michael Spence, Joseph Stiglitz, Domenico Siniscalco, Peter Sutherland, John Tiner, Michael Treschow, Giulio Tremonti, Jean-Claude Trichet, Paul Volcker ve James Wolfensohn gibi isimler de bulunmaktadır.


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam
GRC Legal