¬

Ambrosetti Yeniden Dünyanın En İyi Think Tankleri Arasında

Consulta iş ortaklarından The European House Ambrosetti 2015 Pennsylvania Üniversitesi Raporuyla ikinci kez İtalya’nın en iyi, Avrupa’nın 4. en iyi Think Tank’i seçildi. Ambrosetti, ekonomik, politik ve stratejik analiz hizmeti veren firmaların dünya sıralamasının belirlendiği Pennsylvania Üniversitesi Global Go To Think Tank raporundaki tek İtalyan firması olarak kayıtlara geçmiştir.

2014'de Pennsylvania Üniversitesi’nin “Global Go to Think Tanks” raporunda en iyi özel düşünce kuruluşları arasına girmiş olan The European House Ambrosetti, bu sıralamaya giren ilk İtalyan düşünce kuruluşu olarak Avrupa’da dördüncü, dünyada on altıncı olmuştu.  2015 yılında da başarılarını sürdüren Ambrosetti, Boston Consulting Group, PricewaterhouseCoopers, Bain, Roland Berger gibi birçok uluslararası danışmanlık firmasını geride bırakarak dünya sıralamasında ise 18. Seçildi.

2006’dan bu yana Pennsylvania Üniversitesi Global Go To Think Tank Raporları, Pennsylvania Üniversitesinin sivil toplum programı ve Global Think Tankler arasından seçilmiş çalışanlardan, akademisyenlerden, uzmanlardan ve gazetecilerden oluşan 2000 katılımcının yardımıyla oluşturulmaktadır.

Ambrosetti, üst düzey yöneticilere eğitim vermenin yanı sıra devlet başkanları, nobel sahipleri, dünyaca ünlü iş adamları için düzenlediği; Intelligence on the World, Europe and Italy, CEO Club gibi seminer ve konferanslarla tanınmaktadır. Consulta, Dünya’da 20’ye yakın ülkede var olan The European House Ambrosetti’nin Türkiye’deki tek temsilcisidir. 



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam