¬

Board Dünya’da Tüketici Planlama üzerine yapılan en büyük ve en kapsamlı anket olan BARC Planlama An

BOARD’un işlevselliği hakkında detaylar içeren, İş uygulamaları araştırma merkezi olan “The Business Application Research Center” tarafından her yıl yayınlanan dünya’nın en geniş kapsamlı BI( İş Zekâsı) anketi, BARC Planlama Anketi 16, yayınlandı.

BARC Planlama Anketi 16

Dünya’da Tüketici Planlama üzerine yapılan en büyük ve en kapsamlı anket.

  • Tüm dünyada 1.200 kişiye soruldu.
  • 13 lider çözüm karşılaştırıldı.
  • 20 KPI

BOARD Planlama, işlevsellikte en iyi uygulama

BARC Planlama anketi 16’da 26 lider pozisyonuyla birlikte BOARD, planlama proje anketlerinin yüksek önem taşıyan kategorilerdeki gücünü kanıtladı. Planlama ve raporlama/analiz işlevleri, esneklik ve selfservis açısından liderliğini sürdürmekte ve en üst sıralarda yer almaktadır. BARC tarafından, “performans yönetimi uzmanları” arasında tedarik için en çok dikkate alınan aracın BOARD olduğunu açıklandı.

Planlama Anketi 16, Kasım 2015 ve Ocak 2016 tarihleri arasında yapılan, dünyanın en büyük ve en kapsamlı anket bulgularına dayanmaktadır. Ankete toplamda 1245 kişi katılmış ve 13 tane ürün detaylı bir şekilde analiz edilmiştir. Katılanların 927’si kullandıkları bahsedilen ürünler hakkında detaylı bir seri sorular cevaplamışlardır.

Planlama anketi 16, kategorilerin (KPI’ların) kullanıcılar arasındaki planlama ve bütçeleme ürün seçimini içeren; ticari getirileri, proje başarıları, referansları, planlama işlevsellikleri, esnekliği, müşteri memnuniyeti ve yeteneği incelemektedir. Toplamda 20 tane KPI vardır.

Bu doküman BOARD için seçilmiş bazı KPI’lar içermektedir. Ancak, bu doküman tüm  KPI sonuçlarını içermemekte sadece başlıca pozitif bulgulara odaklanmaktadır.


BOARD, dünya genelinde 3000’den fazla şirketin geleneksel BI çözümlerinin gerektirdiği zamanın ve maliyetin çok daha azına, hızlı bir şekilde BI (İş Zekası) ve CPM (Kurumsal Performans Yönetimi) uygulamalarını programlama gerektirmeyen tek bir entegre platformda kurmasına olanak tanımaktadır.  BOARD platformu, stratejik detaylardan işletimsel detaylara kadar benzersiz bir şekilde performansı planlarken ve izlerken, kurumsal süreçler ile tam entegre bir şekilde kurumun bilgilerinin benzersiz, doğru ve eksiksiz bir görünümünü sunmaktadır. Consulta, İsviçre merkezli, uluslararası iş zekâsı ve performans yönetim şirketi olan BOARD'un Türkiye Temsilcisidir.


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam
GRC Legal