¬

Board Performans Yönetimi ve İş Zekası Sistemi, Consulta Danışmanlığı ile Türkiye'de!

Performans Yönetimi ve İş Zekası’nın Yeni Dünyası Tek Ürün, Tek Vizyon, Tek Teknoloji BOARD, dünya genelinde 3.000’den fazla müşterisi bulunan, 100’den fazla iş ortağı olan ve 1.000’den fazla eğitimli danışmanı bulunan uluslar arası yazılım şirketidir.


BOARD platformu, stratejik detaylardan işletimsel detaylara kadar benzersiz bir şekilde performansı planlarken ve izlerken, kurumsal süreçler ile tam entegre bir şekilde kurum bilgilerinin benzersiz, doğru ve eksiksiz bir şekilde görünümünü sunar.


BOARD platformunun en son sürümü olan BOARD 10, kurumların yerinde ve bulutta olacak şekilde, BI ve CPM ile Amazon web hizmetleri ve Microsoft Azure’un güvenliğini birleştiren, hepsi bir arada karar yönetim ortamının kurgulanmasını sağlar. BOARD 10, aynı zamanda kurumsal kullanıcıların kolaylıkla tüm veri kaynaklarına bağlanmasına, anında veri modelleri yaratmalarına ve kendi PC’lerinde anında görsel analizler gerçekleştirmesine ve analitik uygulamalar oluşturmalarına olanak sağlayan yeni bir self-servis veri modelleme işlevi olan “Veri Hızlı Takip” sistemi sunmaktadır.


BOARD, geleneksel iş zekâsı ürünlerinden BI altyapısı, metadata yönetimi, iş akışları, raporlama, sorgulama, MS Office entegrasyonu, dashboard, olap, scorecard, öngörüsel modelleme yaklaşımları, performans yönetimi ürünlerinden ise finansal konsolidasyon, finansal raporlama, strateji yönetimi balaced scorecard, karlılık modelleme ve optimizasyon, bütçe – planlama ve  tahminleme bileşenlerini tek bir yazılımda toplamaktadır.


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam