¬

Consulta, Dijital Dönüşüm Platformuna Sponsor Oldu

Değişen dünyada dijitalleşmenin önemi giderek artmakta. Bu değişim ve dönüşüme uyum sağlayan ve hızla adapte olabilen firmalarınsa piyasadaki bilinirliği ve hakimiyeti ise tartışmasız bir gerçektir.  Bu gerçeğin farkında olan ve birlikte çalıştığı ortakları ile büyümenin önemine inanan Consulta, Software AG ortaklığı ile Dijital Dönüşüm Platformuna sponsor oldu.

Ürün ve hizmetlerini çok daha hızlı şekilde pazara sunmak, geniş ürün yelpazelerini müşterilerine sunarak onlara daha hızlı cevap verebilmek amacıyla iş süreçlerini değiştiren firmalar ile, tedarik zincirindeki gecikme ve aksaklıkları keşfetmek, hızlı şekilde çözüm üretmek isteyen firmalar yeni sipariş, faturalama ve ödeme sistemlerine geçmekte ve tüm bu süreçlerde, işlerini dijital olarak dönüştürmek için temel olarak Dijital İş Platformu’nu seçebilmektedirler.

Bu Platformda yer alan özellikle satış, pazarlama, e-ticaret ve destek departmanları, müşterilerle yüz yüze temas ve etkileşim halinde olduklarından, kısa sürede hedef kitle ve kampanyalarına yönelik esnek ve uyarlanabilir uygulamalar geliştirme imkanı elde etmekteler.

Dijital İş Platformu’nun sunmakta olduğu imkanlar sayesinde, işletmeler yeni dijital çağ için iş uygulamalarını hızlı bir şekilde oluşturabileceklerdir.  Dijital İş Platformu, iş süreçlerindeki değişikliklere hızlı bir şekilde adapte olunmasını sağlayarak, geçmişte olmayan uygulamaların geliştirilmesini destekler.

Dijital Dönüşüm, İş Platformu, Süreç Mükemmelliği ve Müşteri Odaklılık ana başlıları ile içerik sağlayan Dijital Dönüşüm Platformu, Dijital İş Platformu ile; İş & BT Transformasyonu, Akıllı İş Operasyonları, Esnek Süreçler, Entegrasyon, Bellek İçi Bütünleşik Veri alanlarında destek sunmaktadır.

Platforma üye olan katılımcılara aylık dijital dönüşüm e-bülten’i gönderilmekte ve site içerisinde yer alan forum ile ARIS kullanıcılarının bir araya gelmesi sağlanarak sorularına cevap alabilecekleri ve sürekli genişleyen içeriğiyle kullanıcılara katkı sunan bir topluluk oluşturulması hedeflenmiştir.

Consulta olarak Dijital Dönüşüm Platformu ile iş ortaklığımız sayesinde dijital devrim gerçekleşirken, işletmelerde bu değişim sırasında kaynak olabilecek, okuyuculara katma değer sunan makaleler ile fark yaratmayı hedeflemekteyiz. Dijital işletmeye dönüşüm sürecinizde sizleri, Dijital Dönüşüm platformuna davet ediyoruz.



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam