¬

Consulta Grup Şirketleri Faaliyetleri

Consulta Grup 33 yıllık mesleki tecrübesi ile ulusal ve uluslarrası alanda örgütlenmiş hizmet ağı ile her sektörde faaliyet gösteren müşteri portföyü ile sektöründe öncü kuruluşlardandır. Mesleğimizin farklı alanlarında alt yapısını oluşturmuş ve gerekli bilgi ve tecrübe prikimini kazanmış personeli ile faaliyet alanlarına göre beş ayrı bağımsız kuruluş halinde örgütlenmiş grubumuz mesleki güç birliğini yıllarca baylaşarak sizlerin stratejik çözüm ortağı olmuştur. Grubun Tüm Şirketleri, Kore Şehitleri Caddesi üsteğmen Mehmet Gönenç Sokak No: 3 Zincirlikuyu ŞİŞİLİ/İSTANBUL adresinde mesleğimizin ihtiyaçları kapsamında inşa edilmiş 9 katlı kendi binasında hizmet vermektedir.

Yabancı sermayenin Türk Ekonomisine katkı sağlama noktasında hem Türk hemde Yabancı Yatırımcıya mesleki anlamda her türlü hizmeti 33 yıllık tecrübesi ile birleştirerek veren Consulta Grup, Uluslararası Finans Alanında  her türlü rapor ve görüşleri kabul görmüş bir Şirketi olarak  Türk Ekonomisine katkı sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır. 
 
Consulta Grup Şirketleri aynı çatı altında olmanın verdiği mesleki birliktelik güçüyle , birbirlerini tamamlayan bir hizmet ağı ve ekip çalışmasının yarattığı iş koordinasyonunu 33 yıllık tecrübesi ile bütünleştirerek, sizlerin stratejik çözüm ortağı olma anlayışı ile sektöründe hem ulusal, hem de uluslararası anlanda kabul görmüş bir şirketler topluluğu olarak siz sayın müşterilerimize 33 yıllık bu iş haytatımızda bize gösterdiğiniz güven ve sağladığınız katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliriz.
 
Saygılarımızla



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam
GRC Legal