¬

Consulta, İsviçre Merkezli, İş Zekası ve Performans Yönetim Şirketi Board’un Türkiye Temsilcisi Oldu

İstanbul, Türkiye [Mayıs, 2016] – Consulta, Merkezi İsviçre olan, Uluslararası İş Zekası ve Performans Yönetim Şirketi BOARD'un Türkiye Temsilcisi oldu. Consulta Yönetim Danışmanlığı, müşterilerine sunduğu danışmanlık hizmetleri kapsamına stratejik planlama ve entegre performans yönetiminin teknolojik olarak uygulamalarını içeren BOARD İş Zekası ve Performans Yönetimi yazılımını ekledi. BOARD, Strateji haritası oluşturma, stratejileri belirleme, Kurumsal Karne (Balanced Scorecard) yaklaşımı ile kurum ve birim KPI’larının belirlenmesi, iş zekası, iş planlarının yapılması ve bütçe ile entegre edilmesi, bireysel performans sisteminin tanımlanması gibi bir çok bileşeni tek bir üründe topluyor.

İş Analitiği ve Kurumsal Performans Yönetimine tek bir entegre yaklaşım getiren BOARD ile hızlı ve kolay bir şekilde kritik bilgilere erişim sağlanarak yönetim raporlamaları oluşturmak, veri analiz yapmak ve öngörüsel tahminler yapmak mümkün hale geliyor. BOARD, hali hazırda 3000'i aşkın şirkette karar destek sistemlerini destekleyerek, firmaların performansını iyileştirmesine olanak tanımıştır.


Consulta Yönetim Danışmanlığı Kurucusu ve Yönetici Ortaklarından Tolga ACARLI, BOARD ile olan ortaklık konusunda şunları demiştir:  "Doğru bilgiye zamanında ve her yerden ulaşmak, gittikçe daha önemli hale geliyor. Kurumsal olarak çalışan firmalar, stratejilerini modellemek ve bu stratejilerin iş planlarına ve bütçelere entegre edilmesini istiyorlar. Bu firmalar gelişen teknolojiyi de kullanarak, farklı sistemlerden ve lokasyonlardan topladıkları bilgileri birleştirerek rapor almak ve iş faaliyetlerinin sonuçlarını gerçek zamanlı izleyerek şirketlerini yönetmek istiyorlar. BOARD, tüm bu ihtiyaçları tek bir çözümde karşılıyor ve bu değer önerisi pazarda tek. BOARD'u Türkiye'de temsil etmekten ve Hepsi Bir Arada olan çözümü farklı endüstrilerdeki şirketlere sunmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz."  


BOARD İngiltere Genel Müdürü Dominic Policella ise şunları dile getirdi: "Consulta'nın BOARD'un hızla büyüyen küresel ortak ağına katılımından büyük bir memnuniyet duyuyorum. Consulta'nın deneyimleri ve müşterilerinin temel iş gereksinimlerini karşılama becerileri, her iki tarafın da birlikte büyümesine yardımcı olacaktır."


BOARD hakkında


BOARD International, dünya genelinde 3000'i aşkın şirketin geleneksel BI çözümlerinin gerektirdiği zamanın veya maliyetin çok daha azına, hızla BI (İş Zekası) ve CPM (Kurumsal Performans Yönetimi) uygulamalarını programlama gerektirmeyen tek bir entegre platformda kurmasına olanak tanımıştır. BOARD platformu, stratejik detaylardan işletimsel detaylara kadar benzersiz bir şekilde performansı planlarken ve izlerken, kurumsal süreçler ile tam entegre bir şekilde kurumun bilgilerinin benzersiz, doğru ve eksiksiz bir görünümünü sunar.  BOARD'un tüm dünyada doğrudan satış gücü ve tüm dünya yerel ortaklar ile bir bayi ağı vardır.


BOARD platformunun en son sürümü BOARD 10, kurumların yerinde veya bulutta olacak şekilde, BI ve CPM ile Amazon Web Hizmetleri veya Microsoft Azure'un güvenliğini birleştiren, hepsi bir arada karar yönetim ortamının kurgulanmasını sağlar.  BOARD 10, aynı zamanda kurumsal kullanıcıların kolaylıkla tüm veri kaynaklarına bağlanmasına, anında veri modelleri yaratmasına ve kendi PC'lerinde hemen görsel analizler gerçekleştirmesine veya analitik uygulamalar oluşturmasına izin veren yeni bir self-servis veri modelleme işlevi olan "Veri Hızlı Takip" sistemini de sunar.


CONSULTA hakkında


Consulta, Türkiye'de orta ölçekli firmalara ve kurumlara yönetim danışmanlığı, bağımsız denetim, vergi, mali danışmanlık, yönetim destek hizmetleri ve eğitim sağlayan farklı disiplinleri bütünleşik olarak sunan bir firmadır.  Consulta, İtalyan Düşünce Kuruluşu ve Danışmanlık Grubu The European House - Ambrosetti'nin Türkiye temsilcisidir ve Alman yazılım devi Software AG’nin Süreç Modelleme ve Analizi yazılımı olan ARIS genelinde danışmanlık ortağıdır.


30 yıllık deneyimi ve geçtiğimiz 5 yılda gerçekleştirdiği çift haneli büyüme ile Consulta'nın Türkiye'de 500'ün üzerinde müşterisi vardır.  Consulta'nın yönetim danışmanlık birimi, ağırlıklı olarak stratejik planlama, süreç optimizasyonu, kurumsal yeniden yapılandırma, proje yönetimi, kurumsal yönetim ve marka yönetimi projeleri ile ilgilenmektedir. Consulta, BOARD'u pazara tanıtmak için Türkiye'deki müşteri tabanından faydalanacaktır.


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam