¬

Consulta Sektörün Yıldızları Programına Konuk oldu

Consulta Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş’nin kuruluşundan bu güne kadar geldiği nokta, Sayın Prof. Dr. Emre Burçkin’in değerli açıklamalarıyla TGRT EU’da Sektörün Yıldızları programında yayınlandı.

Consulta’nın kurulmuş olduğu tarihten bu güne, kat etmiş olduğu yollardan ve tarihçesinden bahseden Prof. Dr Emre Burçkin Consulta’nın başlangıçta kuruluş amacının Mali Müşavirlik ve Denetim olduğunu, sonrasındaysa grup şirketi olarak faaliyetlerine devam etmeye karar verildiğini açıklayarak, 4 kişi olarak yola çıktıklarını ve şuanda 120 kişiyle çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Consulta’nın sunduğu hizmetlerin, Yeminli Mali Müşavirlik, Bağımsız Denetim, Tam Tasdik, Şirket Birleşmeleri, Yönetim Danışmanlığı, Marka stratejileri, Kurumsal Danışmanlık, Eğitim Hizmetleri olarak birden fazla kategoriye ayrıldığını, ve bu farklı alanlarda ne tür faaliyetlerde bulunulduğunu detaylı bir şekilde açıklayan Burçkin, işe alımlarda kişilerin özellikle mesleği öğrenmeye eğilimli olmalarının, öğrenmeyi sevmelerinin ve usta çırak ilişkisine açık olmalarının öneminden bahsetti.  Hızla değişen dünyada, kabuklardan sıyrılarak, yeniliklere açık ve değişimlere hızlı adapte olmanın önemini sözlerine ekledi.

Emre Burçkin, asıl amacının Consulta’nın itibarının devamlı büyümesi ve  ülke sınırlarını aşması olduğunu ileterek, tek hedefinin bir sonraki nesile sektörde edinmiş olduğu bilgi ve deneyimlerini bırakabilmek olduğunu dile getirdi.



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam
GRC Legal