¬

Consulta, Software AG Malezya Satış Toplantısında

Consulta Yönetim Danışmanlığı şirketinin Partner ve danışmanları danışmanlık eğitim ve uygulama ortakları olan Software AG’nin Malezya’da gerçekleşen yıllık satış toplantısına katıldılar. 2013 yılında gerçekleşen Software AG yıllık satış toplantısında Consulta, ARIS partner of the Year 2013 (2013’ün ARIS Ortağı) ödülünü kazanmıştı. Software AG’nin her sene farklı ülkelerde düzenlediği SKO (Sales Kick Off) toplantısı, satış ekipleri ve partnerların bir sonraki yılın satış stratejileri ve odakları hakkında gerçekleşen konuşmaları dinleme fırsatı buldukları ve dünyanın her yerinden Software AG partnerlarının satış öngörüleri hakkında bilgi edindikleri ve sahada çalışan tüm iş ortaklarına networking imkanı sağlayan bir toplantıdır.

Consulta Yönetim Danışmanlığı şirketinin partner ve danışmanları danışmanlık eğitim ve uygulama ortakları olan Software AG’nin Malezya’da gerçekleşen yıllık satış toplantısına katıldılar. Consulta, 2013 yılında gerçekleşen Software AG yıllık satış toplantısında ARIS partner of the Year 2013 (2013’ün ARIS Ortağı) ödülünü kazanmıştı. Software AG’nin her sene farklı ülkelerde düzenlediği SKO (Sales Kick Off) toplantısı, satış ekipleri ve partnerların bir sonraki yılın satış stratejileri ve odakları hakkında gerçekleşen konuşmaları dinleme fırsatı buldukları ve dünyanın her yerinden Software AG partnerlarının satış öngörüleri hakkında bilgi edindikleri ve sahada çalışan tüm iş ortaklarına networking imkanı sağlayan bir toplantıdır. Toplantı büyük iş fırsatlarının tartışıldığı ve Software AG iş ortaklarının başarılı bir yıl için temel attıkları bir platform olduğundan, Software AG’nin gerçekleştirdiği en önemli organizasyonlardan bir tanesidir. Software AG’nin SKO toplantısına bu sene, Consulta partnerlerinden Tolga ACARLI, danışmanlardan Pelin EKMEN ve Cenker CİVELEK katılım sağladılar.

Consulta Kıdemli Danışmanlarından Cenker CİVELEK katıldığı toplantı ile ilgili şunları söyledi:

‘’Consulta Yönetim Danışmanlığı’nın Süreç Mükemmelliği çalışmalarında en büyük destekçisi ve stratejik ortağı olan Software AG’nin, 19-21 Ocak 2015’te Malezya’da düzenlediği 2015 Sales Kick Off toplantısına bu yıl bir değişiklik yaparak Asya-Pasifik, Japonya ve Türkiye bölgesindeki tüm iş ortaklarını çağırmış olması global düzeyde büyük bir katılım sağladı. Yoğun katılım, Software Ag’nin CEO seviyesinden 

başlayarak tüm üst yönetimin iş ortaklarına verdiği önemi ve 2015 sonrası kurumsal stratejilerinde daha çok yer alacağını belirtmesi, önümüzdeki yıllarda bu stratejik ortaklığından çok daha başarılı işler ortaya çıkabileceğine dair motivasyonumuzu artırdı. Bunun yanı sıra toplantıda, Software AG referansı ile Consulta’nın ulusal ve uluslararası iş ortaklığı networkünü ve fırsatlarını da artırma şansı bulduk. Consulta olarak 2015’te Software AG ürün, hizmet ve iş ortağı ağını kapsayan yeni, odaklı ve hızlı çözüm sağlayacak hizmet paketleri ile müşterileri memnuniyetini artırma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.’’

Software AG Hakkında

Software AG, 70 ülkedeki 4600’ü aşkın çalışanıyla kurumların iş hedeflerini daha kısa sürede gerçekleştirmesine yardımcı olan global bir firmadır. Şirketin; büyük veri, entegrasyon ve iş süreçleri teknolojileri, müşterilerin operasyonel verimlilik elde etmesini ve sistemlerini modernleştirmesini sağlarken, aynı zamanda daha akıllı (hızlı) kararlar alabilmeleri ve daha iyi hizmet verebilmeleri amacıyla, var olan sistemlerini optimize etmelerine de katkı sağlamaktadır. Müşteri odaklı inovasyon yaklaşımını 40 yılı aşkın bir süredir devam ettiren şirket, Adabas-Natural, ARIS, Alfabet, Apama, Terracotta ve webMethods ürün ailelerinin rehberliğinde, bugün 14 farklı pazar kategorisinde dünya lideri konumundadır. Merkezi Almanya’da olan Software AG, Türkiye’de, İstanbul ve Ankara’da yer alan iki ofisiyle geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Consulta, Software AG’nin Süreç Modelleme ve Analiz Aracı olan ARIS’in Türkiye’deki danışmanlık, eğitim ve uygulama ortağıdır.

Software AG veya SKO eventleri ile ilgili bilgi almak için SoftwareAG sayfasını ziyaret edebilirsiniz


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam
GRC Legal