¬

Erol Arat ile CREAVIT markası ve seramik sektörü

TURQUALITY yolculuğunda CREAVIT markasına danışmanlık hizmeti sunan Consulta Yönetim Danışmanlığı;  Turquality Ön İnceleme ve daha sonrasında 2.proje olarak Turquality Hazırlık aşamasında firma içerisinde bulunan bütün departmanlar ile sürdürdüğü çalışmalarıyla Creavit’in Turquality denetimine hazır olmasına katkıda bulunmuştur.

İş Analistlerimizden Emre EROL’un, CREAVIT Yönetim Kurulu Üyesi Erol ARAT ile gerçekleştirdiği röportajda, CREAVIT markasının oluşum aşaması ve rakiplerinden farkına, önümüzdeki 10 yıl içinde markanın yurt içi ve yurt dışı pazardaki konumuna dair paylaşımlara yer verilmiştir. Erol Bey, ayrıca Türkiye Seramik Sektörünün global pazardaki yeri ile sektördeki firmaların teknolojiye olan uyumunun gerekliliği hakkında fikirlerini bizlerle paylaşmıştır.

Röportaja geçmeden önce, CREAVIT  Yönetim Kurulu Üyesi  Erol ARAT’ı biraz tanıyalım.

1965 yılında Zonguldak’ta doğan Erol ARAT, ilk ve orta öğretimini Karabük’te tamamlamıştır. Sonrasında sırasıyla, Ankara Erkek Sanat Yüksek Öğretmen Okulu, Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü, Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Maden Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans, Karaelmas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Maden Müh. Doktora programını 'yeterlilik sınavını başarmasına rağmen’ aile ihtiyaçları nedeniyle bırakmak durumunda kalmıştır.

Yüksek lisans ve doktora öğrenimleri sırasında 6 yıl asistanlık hizmetinde çalışmasının ardından, Üniversite’den ayrılmasıyla birlikte 20 yıl Çanakçılar Şirketler Grubu'nda değişik kademelerde yöneticilik yapmıştır.

Erol Arat aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü ve Seramik Federasyonu asıl üyesidir.



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam