¬

Gelişen Türkiye’de Emre Burçkin ile Kriz Yönetimi

Prof. Dr. Emre Burçkin Akademik yaşamı ile birlikte, 2547 sayılı kanunun müsaadesi çerçevesinde özel teşebbüse ve çeşitli kurumlara mali danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermiş ve vermektedir. Özellikle Enerji, İnşaat ve İlaç Sektöründe Türkiye’nin en gözde kuruluşları ile uzun yıllardır çalışmaktadır.

Türkiye ile Avrupa Birliği ülkeleri arasında, yabancı sermaye hareketlerine önemli katkılar ortaya koymuş, özellikle ülkemize İtalyan şirketlerinin yatırım yapmasını sağlamış ve sağlamaktadır. İtalyan iş adamlarının Ülkemizde Derneği olan İtalyan girişimciler derneğinin başkan yardımcısıdır. Milano da mevcut Türk-İtalyan dostluk derneği ve ülkemizdeki İtalyan Roma Kulübünün üyesidir.

 
Tusiad ve Uni-credit (Türkiye’de Yapı Kredi Bankası )düzenlediği Türkiye’yi yabancı yatırımlar nezdinde mevzuat ve yapancı sermaye kanunlarında konferanslar vermiştir. Öte yandan,  uluslararası mali müşavirler, denetçiler ve vergi hukukçularına ülkemizde kongre düzenleyerek; hem ülke tanıtımını hem de yapancı sermayenin gelmesi için önemli katkılarda bulunmuş ve bulunmaya çalışmaktadır.
 
T.C.Başbakanlık Yapancı Sermaye Ajanslığına iki konferans vererek yurtdışı ajanslarında, Türk ve yapancı personelin vergi mevzuatı açısından eğitilmesini sağlamıştır. Öte yandan serbest meslek çalışmaları ile önemli bir vergi katkısı sağlamıştır.
 
 Ayrıca Prof. Dr. Emre Burçkin ’in çeşitli gazete, dergi ve televizyon yayınlarında Türkçe ve İngilizce olmak üzere görüş, röportaj ve bilgilendirme çalışmaları mevcuttur.




Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam