¬

ISMMMO Yaşam Dergisi Emre Burçkin ile Röportaj

İSTANBUL - Ortaköy'deki The House Hotel'de düzenlenen törene, İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini, Türk ve İtalyan iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkonsolos Alberini, Prof. Dr. Burçkin'e, Türk-İtalyan ilişkilerine ekonomik ve kültürel açıdan katkılarından dolayı Şövalye Liyakat Nişanı'nı takdim etti. 

Prof. Dr. Burçkin, Şövalyelik Nişanı ile Türk-İtalyan ilişkilerini daha ileriye götürmek üzere görevlendirildiğini belirterek, “Türk-İtalyan ilişkilerinde ne kadar faydalı olursam, o kadar başarılı olmuş olurum” dedi. 

Mali ve vergi hukuku konularında önemli çalışmaları olan Prof. Dr. Burçkin'in, ayrıca Türkiye ile AB ülkeleri arasında, yabancı sermaye hareketlerine önemli katkılar yaptığı belirtildi. 

Özellikle Türkiye'ye İtalyan şirketlerinin yatırım yapmasında katkıları bulunduğu ifade edilen Burçkin'in, İtalyan Girişimciler Derneği'nde başkan yardımcısı olarak görev yaptığı, Milano'daki Türk-İtalyan Dostluk Derneği ve Türkiye'deki İtalyan Roma Kulübü'nün de üyesi olduğu kaydedildi. 


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam