¬

İstanbul Aydın Üniversitesi ile İşbirliği

Consulta Business Training, hem bireysel hem de mesleki gelişimin, kişinin bütünsel yaşamına olan faydasının farkında olmasından ötürü, hizmet sunduğu alanda faaliyette bulunurken, kişilere hem güncel bilgiler sunmakta, hem de uygulanabilir, son faydayı gözeten bir yaklaşımla eğitim hizmetlerini ve kapsamlarını belirlemektedir.

Bu doğrultuda, ulaşılan hedef kitleyi artırmak, Marka bilinirliğini yükseltmek ve güçlenerek gelişebilmek için Üniversite’lerin Sürekli Eğitim Merkezleri ile bağlantılar yaratmaktadır.

İstanbul Aydın Üniversitesi  Sürekli Eğitim Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğimiz, bu alanda ilerlememizin bir adımıdır.

Gelişim yolculuğunda benzer amaçlarda birleşen ve Consulta’nın marka bilinirliğine katkı sunacağı öngörülen firmalar ya da ortaklıklarla anlaşmalarımız olabilmektedir.

İstanbul Aydın Üniversitesi  Sürekli Eğitim Merkezi  ile 19-20 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesi planlanmış olan Finansal Piyasalar ve Şirket Değerleme eğitimlerimizin ardından, Lojistik ~ Tedarik Zinciri ve Satınalma Uzmanlığı Sertifika Programı düzenlenmesi planlanmaktadır.

Consulta Business Training, sunduğu eğitim hizmetleri ile, katılımcıların değer kazanmalarını hedeflemekte ve akılda kalır olmayı sağlayarak, gelişen bir ivmeyle piyasadaki varlığını çoğaltmaktadır.



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam