¬

İtalya’nın Şövalyelik Nişanı Türk Profesör’ün..

İtalyan Devleti tarafından Şovalyelik Nişanı Prof. Dr. Emre Burçkin’e layık görüldü...

Burçkin, bu ünvana Türkiye-İtalya ekonomik ilişkilerine yaptığı değerli katkılarından dolayı hak kazandı.

Prof. Dr. Emre Burçkin’e Şövalyelik Nişanı İtalyan Devletinin yetkilileri tarafından 08 Aralık Cumartesi günü takdim edilecek.
 
Mali ve vergi hukuku konularında değerli çalışmaları olan Prof. Dr. Emre Burçkin, ayrıca Türkiye ile Avrupa Birliği ülkeleri arasında, yabancı sermaye hareketlerine önemli katkılar ortaya koyarak, özellikle ülkemize İtalyan şirketlerinin yatırım yapmasını sağlamış ve sağlamaktadır. İtalyan girişimciler derneğinin başkan yardımcısı olan Burçkin,  Milano’daki Türk-İtalyan dostluk derneği ve ülkemizdeki İtalyan Roma Kulübü’nün de üyesidir.
 
Prof. Dr. Emre BURÇKİN, 1988’de kurduğu ve hali hazırda Yönetim Kurulu Başkanı ve Sorumlu Ortak-Baş Denetçiliği görevlerini yürüttüğü CONSULTA şirketi dünyada 43 ülkede örgütlenmiş uluslararası denetim kuruluşu olan INAA GROUP'un  (International Network of Accountants and Auditors) Türkiye'deki tek temsilcisi ve Ortadoğu sorumlusudur.
 
CONSULTA ayrıca, dünyada 20'ye yakın ülkede bulunan The European House-Amrosetti'nin Türkiye sorumlusudur.
 
Bağımsız denetim, vergi ve mali hukuk danışmanlığı, yönetim marka danışmanlığı veren ve bu alanların tümünde eğitim çözümleri sunan ulusal ve uluslararası alanda örgütlenmiş mesleki şirketler topluluğu olan Consulta Türkiye’nin lider kuruluşlarına danışmanlık hizmeti vermektedir.


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam