¬

Kurumsal Web Sayfamız Yenilendi

Consulta; kurumsal web sitesi www.consulta.com.tr’ı yenilikçi bir anlayış, ileri teknoloji bir alt yapı ile güncel trendler ve müşterilerinin eğilim ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak 2015 yılının ilk ayında yeniledi.

Consulta Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş farklı cihazlara, tablet ve telefonlara uyumlu bir yapıya sahip olan yeni web sitesi ile müşteriler ve kullanıcılar yönetim danışmanlığı, bağımsız denetim, vergi, mevzuat değişiklikleri ve muhasebe alanlarında güncel gelişmeleri daha kolay bir şekilde takip edebilecek, gündemi yakalayabileceklerdir.
 
Consulta bünyesinde yer alan Bağımsız Denetim, Vergi Denetimi ve Danışmanlığı, Yönetim Danışmanlığı, Yönetim Destek Hizmetleri ve Kurumsal Finansman şirketlerinin müşterilere sundukları hizmet yelpazesini yeni web sitesi ile daha anlaşılır ve şeffaf bir şekilde sunmayı hedeflemektedir. Consulta’nın yeni kurumsal kimliğini sanal ortamda yeniden inşa etmesi ile birlikte web sitesi ziyaretçilerine site için dolaşımda kolaylık sağlarken, denetim, vergi ve danışmanlık sektörü ile ilgili bilgiye pratik ve hızlı bir biçimde ulaşma imkânı sunuyor.

Consulta’nın yeni websitesi consulta.com.tr’in, farklı cihazlara özel olarak geliştirilmiş olan yeni ara yüzü ile ziyaretçiler; bilgisayar, cep telefonu ya da tabletleri üzerinden siteye giriş yaptıklarında aynı deneyimi yaşama imkânına sahip olacak. Hem tasarım hem içerik dizini olarak geliştirilen web sitesi Consulta’nın Global iş ortakları ile ilgili de güncel haberlere ulaşma imkânı veriyor. Consulta’nın danışmanlık, eğitim ve uygulama ortağı, Süreç Modelleme ve Analiz Aracı ARIS’in yaratıcısı Software AG ve dünya çapındaki en başarılı Think Tankler arasında olan, Consulta’nın Türkiye Temsilciliğini yürüttüğü The European House Ambrosetti’nin haberlerine ve etkinliklerine de Consulta’nın yeni web sitesinden ulaşılabilecek. Kullanıcı dostu bir bilgi edinme platformuna dönüştürülen Consulta Web sitesi 23 Ocak tarihi itibariyle aktif olarak hizmet vermeye başladı.


Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam