¬

Odeabank "ARIS User Day" Röportajı

Consulta Yönetim Danışmanlığı ve Software AG Türkiye tarafından 13 Kasım'da Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ARIS Kullanıcı Günü Konferansı’nda (ARIS User Day) Türkiye’de ve dünyada dijital dönüşüm & süreç modelleme platformu ARIS’e dair kullanıcı deneyimleri masaya yatırıldı.

Etkinlikte Consulta ve Software AG öncülüğünde, ARIS kullanıcıları, Bilişim Teknolojileri ve Finans sektörü temsilcileri ağırlandı. ARIS ile gerçekleşen başarı hikâyelerinin dünya çapında en iyi uygulamalarına ve müşteri deneyimlerine  yer verilen etkinlikte, Consulta Yönetici ortağı Tolga ACARLI, Software AG Türkiye Genel Müdürü Nil BAĞDAN ve Software AG Dijital Dönüşüm Çözümleri Direktörü Eric Roovers ev sahibi olarak söz aldılar.

Odeabank’dan Ahu Büyükkaya ile gerçekleştirdiğimiz Süreç Çalışmaları röportajında ilk sorumuz, kurumlar için süreç çalışmalarının önemiydi. Ahu Hanım, süreç optimizasyonlarının bankaları için çok önemli olduğunu iletti. Bu zamana kadar gerçekleştirmiş oldukları süreç çalışmalarından bahsederlerken, verimlilik anlamında günlük yaşantılarını güçleştiren alanlara odaklandıklarını ve kuruluş aşamasından beri süreçlerinde ARIS uygulamasını kullandıklarını , bu sayede hayatlarının kolaylaştığını ilettiler.

Odeabank’ın 2016 yılında süreç yönetimi anlamında hedeflerine de değinilen röportajımızı izleyebilirsiniz.





Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam