¬

Tolga ACARLI Turquality Sunumu 16 Ekim'de CNR'da

Bu yıl 13.'sü düzenlenecek olan "Bayim Olur Musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, 15-18 Ekim 2015 tarihleri arasında, CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Ortadoğu, Balkanlar, ABD, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyetleri'nden gelen yatırımcıları Türk markalarıyla buluşturacak olan fuar, tüm sektörleri franchise çatısı altında topluyor. Ortadoğu’nun franchise konusunda lider kuruluşu "Francorp", Avrupa piyasasına hakim, İngiliz danışmanlık firması "How 2 Franchise"’ın franchise uzmanı Rod Hindsmarsh ve Malezya Franchising Derneği’nin beraberinde getirdiği 10 markası, fuarda yerlerini alıyor olacaklar.

UFRAD’ın desteğiyle düzenlenen fuarda, seminer programı kapsamında; Consulta Yönetim Danışmanlığı Yönetici Ortağı ve Yönetim Danışmanı olan Tolga ACARLI’nın, “Marka Yönetimi ve Turquality” başlıklı konuşmasına da yer verilecektir.

Seminer programında diğer konular şu şekildedir; “Franchise için neden Türk Markaları Tercih Edilmeli? Türk Markalarının Yurtdışına Açılımı, Franchising’de Başarı Faktörleri, KOSGEB Destekleri, Gayrimenkul Sektörünün Dünü, Bugünü ve Geleceği, Franchising SistemineY Kuşağı Etkisi, Girişimcinin Pusulası: Franchising, Girişimcinin Yol Haritası, Franchising Sektöründe Yerli-Yabancı Farkı, Franchise Sisteminin Ülke Ekonomisindeki Yeri, Uluslartarası Franchising,  STK’lara Katılım, Sosyal Sorumluluk ve JCI, Yeme İçme Sektöründe Zincir Markalarda Dijital Medya ve Basın İletişimi”



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam