¬

Türk Telekom "ARIS User Day Röportajı"

Consulta Yönetim Danışmanlığı ve Software AG Türkiye tarafından 13 Kasım'da Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen ARIS Kullanıcı Günü Konferansı’nda (ARIS User Day) Türkiye’de ve dünyada dijital dönüşüm & süreç modelleme platformu ARIS’e dair kullanıcı deneyimleri masaya yatırıldı.

Türk Telekom Grubu Süreç Tasarımı ve İyileştirme Grup Müdürü Ayşe Çetin ile gerçekleştirdiğimiz röportajda,  genel anlamda süreç yönetimi çalışmalarının kurumlara ne gibi faydalar sağladığı sorusuna yer verdik.  Türk Telekom  Türk Telekom ARIS User Day Röportajıgrubu olarak nasıl bir süreç çalışmasında bulundukları, süreç çalışmalarında kullandıkları araçlar ve  ARIS programını seçmiş olmanın kurumlarına olan faydalarından bahsedilen röportajda, Türk Telekom olarak ileriki dönemlerde süreç çalışmalarıyla ilgili planlarının ne olduğuna da değinildi.

Türk Telekom grubu olarak, geçirilen entegrasyon çerçevesinde bütün iş süreçlerini yapılandırma aşamasında olduklarını, bu yapılandırmanın bazı tasarım prensiplerine dayandığını ve süreçlerinin tekilleştirilerek iyileştirilmesi yolculuğuna çıkmış olduklarını dile getirdiler.

Önümüzdeki yıllarda süreç iyileştirmesi konusunda ARIS’ten beklentilerinin de büyük olduğunu dile getiren Çetin’e, yanıtlarından ve katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz.





Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam
GRC Legal