¬

UFRAD Yuvarlak Masa ve Yönetim Kurulu Toplantısı

Faruk Güllüoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen UFRAD Franchising Demeği Yönetim Kurulu ve Yuvarlak Masa Toplantısında UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve Consulta Yönetim Danışmanlığı Yönetici Ortağı Tolga Acarlı’nın görüşlerine yer verildi.

Toplantının gündemini yurt dışı yatırım sürecinde var olan fırsatlar ve sorunlar oluştururken, UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Brezilya’da gerçekleşen Dünya Franchise Derneği toplantısında görüşülen konuları katılımcılarla paylaştı. Türkiye’nin markalaşmadaki önemin farkına varmasının ve yurtdışı yatırımlarında dikkatli olunmasının altını çizerek, “Bizi ileriye sadece yatırımlarımız götürecektir .” ifadesinde bulunmuştur.

Türkiyenin AR-GE çalışmalarına daha fazla ağırlık vermesinin gereğine değinirken, patent sahibi bir ülke olmanın getirilerine de dikkat çekmiş bulunmaktadır.

Consulta Yönetim Danışmanlığı, Yönetici Ortağı Tolga Acarlı’nın sunumuyla devam eden yuvarlak masa toplantısında Acarlı, Turquality desteği hakkında kapsamlı sunumuna yer verdi.  Turquality Desteğinin vizyon ve misyonunu açıklayıcı konuşmanın devamında UFRAD Derneği üyesi firmaların marka desteği aldıktan sonraki konumları hakkında kapsamlı açıklamalarda bulunuldu. Katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasına da yer verilen sunumun ardından, UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, katkılarından ötürü Tolga Acarlı’ya teşekkürlerini ileterek plaketini takdim etmiştir.



Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam