¬

Varlık Yönetiminde Makine Öğrenimi ile Öngörüsel Analitik Yaklaşımı Webinarı

Webinarda tartışacağımız konular;

· Bimser ve Consulta iş modeli kapsamında nasıl çözüm üretiyoruz?

· Öngörüsel Veri analitiği kavramının sunduğu değer önerisi nedir? Hangi sorunlarınızı çözer?

· Canlı veriyi nasıl yakalıyoruz? Sırası ile hangi işlemlerden geçiriyoruz?

· Anomali tespit algoritmasını nasıl oluşturuyoruz?

· Öngörü algoritmasını (anomali ve arıza tespiti) makine öğrenimi ile nasıl oluşturuyoruz?

· Canlı verinin kullanılarak çalıştırılması ve BEAM’e aktarılması gibi başlıkları dinleyebilirsiniz.

gibi başlıkları dinleyebilirsiniz.

Konuşmacılar:

Erkan Yaprak - Consulta 

Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Erkan Yaprak, aynı zamanda İş Analitiği ve Büyük Veri Yönetimi konusunda da yüksek lisans sahibidir.2012 yılında itibariyle başladığı Consulta’daki danışmanlık kariyerinde, yurt içi ve yurt dışı dönüşüm projelerinde yer almıştır. Şirketlere sektörden bağımsız yeni nesil dijital ve analitik çözümlerle katma değer sağlamaya yönelik projeler geliştirmektedir. 

Özgür Kocaman - Consulta

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Mezunu olan Özgür Kocaman, iş hayatında Satış ve Pazarlama konusunda devam etmeyi tercih etmiştir. Universal Bilgi Teknolojileri, Sampaş Bilişim A.Ş, Ulusal CAD (NetCad GIS ÇÖzümleri) firmalarında yerel yönetim ve kamu sektör tecrübeleri sonrası 5 sene de Bimser'de farklı sektörlerde satış&pazarlama faaliyetlerini yürütmüştür. 2017 yılından itibaren, Consulta Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı Şirketinde Satış Müdürü olarak görev almaktadır. 

Hakan Aydoğdu - Bimser 

Bimser’de ürün yöneticisi ve çözüm mimarı olarak görev yapan Hakan Aydoğdu, BEAM kurumsal varlık yönetimi, bilgisayarlı bakım yönetim sistemi, saha servis yönetimi, varlık performans yönetimi ürünlerinden sorumludur. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Lisans derecesi ile Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri Bölümünden Ön Lisans derecesinde eğitimleri ile kurumsal bilgi teknolojisi mimarisini tasarlamak, planlamak, uygulamak ve yönetmek için bir yaklaşım sağlayan kurumsal işletme mimarisine yönelik TOGAF ve ITIL eğitimleri bulunmaktadır.




Çözüm Ortaklarımız


The European House - Ambrosetti
Software AG
Pandea
board
UiPath
Centric Software
Alteryx
Qlik
Robusta
Knowbe4
Bilge Adam